Selecteer een pagina

Newrap | visuele communicatie

Volledige aankleding voor jouw pand. Newrap helpt je graag verder
Meer informatieOntdek de oneindige mogelijkheden

Novaleads, de specialist in online én offline marketing.

NEWRAP IS EEN HANDELSNAAM VAN NOVALEADS.

Novaleads vindt dat de totale uitstraling van een onderneming moet kloppen zowel binnen als buiten, zowel online als offline. Wij bieden potentiële klanten aan door middel van leadgeneratie en zorgen er tegelijkertijd voor dat fysieke bezoekers, werknemers en voorbijgangers jouw bedrijf kunnen vinden en herkennen. Denk je er aan om je onderneming een ‘NEWRAP’ te geven, maar vind je het lastig om te bedenken waar te beginnen? Newrap heeft hier altijd een passende manier voor. Vraag gerust meer informatie aan om te kijken wat de passende mogelijkheden zijn voor jouw onderneming.

Mogelijkheden Visuele Communicatie

Fotobehang

Een muur tot leven laten komen? Newrap biedt fotobehang aan één stuk van zeer hoge kwaliteit. Geweldige manier om een ruimte extra sfeer te geven.

i

Carwrap

Of het nu gaat om belettering of volledige carwrapping van kleine bedrijfsauto’s, bestelbussen of vrachtwagens. Het kan allemaal.

Spandoeken

Newrap brengt jouw boodschap tot uiting. Een tijdelijke actie of simpelweg net wat extra willen opvallen? Door gebruik te maken van spandoeken wordt dit werkelijkheid.

Beursaankleding

Sta je als bedrijf op een beurs? Newrap verzogt een complete beurs aankleding van textielframes, tot roll up banners en leuke weggevers uiteraard voorzien van je logo.

Veel gestelde vragen

Kan ik fotobehang/airtex zelf monteren?

Ja, als je bekend bent met behangen kun je dit zelf. Wellicht heb je een extra handje nodig, omdat wij fotobehang aan één stuk leveren. Mocht je geen ervaring hebben met behangen kunnen we je natuurlijk ook helpen hier zijn echter wel extra kosten aan verbonden.

Ik wil een complete newrap van mijn kantoor, wat kunnen jullie doen?

Leuk! Neem altijd even vrijblijvend contact op om wensen en behoeften te bespreken. Onze mogelijkheden zijn oneindig. Denk bijvoorbeeld aan: carwrapping, autobelettering, raam/deur bestickering, deurmatten, vlaggen en nog veel meer…

Betaal ik verzendkosten?

Ja, afhankelijk van de grote van jouw bestelling. Deze kosten worden altijd vooraf aangegeven. 

M

Kom in contact met Novaleads

Vul het onderstaande formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je wensen te bespreken en jou verder te helpen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.