Novaleads | Online marketing https://novaleads.nl/ Online leadgeneratie en marketing voor jouw bedrijf Thu, 19 May 2022 12:58:55 +0000 nl hourly 1 https://novaleads.nl/wp-content/uploads/2019/08/cropped-Novaleads-Leadgeneratie-favicon-32x32.png Novaleads | Online marketing https://novaleads.nl/ 32 32 Visuele communicatie, een must! https://novaleads.nl/visuele-communicatie-een-must/ Thu, 27 Feb 2020 17:06:34 +0000 https://novaleads.nl/?p=49952 Het bericht Visuele communicatie, een must! verscheen eerst op Novaleads | Online marketing.

]]>

Visuele communicatie, een must!

Novaleads visuele communicatie blog
Meer informatie ontvangen

Visuele communicatie

Cliché, maar daar beginnen we wel mee. ‘Het oog wil ook wat.’ Vaak wordt er aan alles voldaan als het op communicatie aankomt, maar visueel gezien wordt er wel eens wat vergeten

Hoe belangrijk is visuele communicatie nou eigenlijk? Psycholoog Albert Mehrabian heeft aangetoond dat 93% van de communicatie non-verbaal is (dit kan per situatie verschillen natuurlijk). Daarnaast is gebleken dat de mens 80% onthoudt van hetgeen dat hij gezien heeft.

Bovendien is gebleken dat de mens maar 10% onthoud van een gesproken boodschap na drie dagen. Daarentegen zorgt een combinatie van beeld en geluid ervoor dat er 65% onthouden wordt na 3 dagen. Hiermee blijkt maar weer hoe belangrijk visuele communicatie is.

Ook hebben wij mensen een gemiddelde aandachtsspanne van 8 seconde, verwerken wij visuele aanwijzingen in ¼ seconde en wordt visuele content 60.000 keer sneller verwerkt naar de hersenen ten opzichte van tekstuele content.

Tegenwoordig is het dus van belang om als bedrijf zijnde ook visueel gezien aanwezig te zijn. Door de jaren heen zijn de hersenen vele malen sneller ontwikkeld en wordt het verband tussen plaatjes en objecten eenvoudiger. Neem als voorbeeld een bedrijf als IKEA, zij maken gebruik van visuele uitleg, in plaats van ellenlange teksten.

Het zou natuurlijk niet kloppen als we deze blog alleen maar plaatsen met tekst. Op de afbeelding zie je een voorbeeld van airtex/fotobehang van hoge kwaliteit waarmee wij muren tot leven laten komen. Wil jij dit ook? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Benieuwd hoe wij de visuele communicatie voor  ondernemingen volledig uit handen nemen? Neem via onderstaand formulier contact met ons op.

Het bericht Visuele communicatie, een must! verscheen eerst op Novaleads | Online marketing.

]]>
Het grootste probleem in Leadgeneratie: leadopvolging! https://novaleads.nl/het-grootste-probleem-in-leadgeneratie-leadopvolging/ Wed, 02 Oct 2019 11:57:52 +0000 https://novaleads.nl/?p=49880 3 redenen waarom meer leads niet direct zorgen voor meer leden/kanditaten.

Het bericht Het grootste probleem in Leadgeneratie: leadopvolging! verscheen eerst op Novaleads | Online marketing.

]]>

Het grootste probleem in Leadgeneratie: leadopvolging!

Novaleads online marketing blog
Meer informatie ontvangen

3 redenen waarom meer leads niet direct voor meer leden/kandidaten zorgen

Onlangs verscheen er een interessante blog met daarin de beschreven bottleneck in online marketing en sales: het omzetten van leads naar nieuwe leden. In deze blog lees je onze eigen visie op deze bottleneck.

Het gaat grotendeels niet om je website, niet om je social media- en Google strategie of altijd om het aantal leads dat je binnenkrijgt. Als je deze blog leest heb je dat waarschijnlijk uitbesteed aan een professionele partij, waardoor dat gedeelte is afgedekt. Je hebt een goede website, een goede marketingstrategie via verschillende platforms, maar je merkt dat niet elke lead direct een lid wordt.

 

Waarom is het moeilijk om veel nieuwe leden te scoren?

Een lead is nog geen lid. Een lead is iemand die interesse heeft getoond op een willekeurig moment, maar wellicht nog verschillende (psychologische) stappen moet zetten om daadwerkelijk van start te gaan. De juiste en perfecte opvolging is hierin enorm belangrijk en zelfs essentieel voor het behalen van structureel succes. En juist daar gaat het vaak mis om de volgende redenen:

 

1. Het ontbreken van vaste belmomenten (Druk, druk en druk)

Het is bewezen dat het super snel opvolgen van leads het beste werkt als het gaat om afspraakconversie. Je maakt bij een snelle opvolging gebruik van ‘het momentum’, waarbij de lead nog vol in de emotie zit van het behalen van bepaalde doelen. Een dag later is dat al een stuk minder, twee dagen later is die eerste basale emotie alweer compleet verdwenen.

Als jij als ondernemer/manager van een onderneming de gehele dag bezig bent met dagtaken, kom je waarschijnlijk niet toe aan het opvolgen van de binnengekomen leads. Het blijft simpelweg liggen, omdat je prioriteit ligt bij de huidige, betalende klanten.

 

2. Het ontbreken van vaste belstructuren (Weinig tot geen ervaring in telemarketing)

De gespreksduur voor het inplannen van een afspraak is via ons in-house callcenter +/- 1,5 minuut. Dit is inclusief het inplannen van de lead in de online agenda. We houden het gesprek bewust zo kort mogelijk en proberen niet teveel informatie te geven via de telefoon. Voor het totaalbeeld dien je immers de onderneming te bezoeken. Weet jij hoe je vragen moet ontwijken die betrekking hebben op de prijs? Hoe ga je daarmee om? Het benoemen van de prijs is een no-go! Doe. Het. Niet. (Tenzij je de allergoedkoopste bent)

9 van de 10x wil je niet op prijs concurreren en dien je meerwaarde te bieden op andere gebieden zodat je een hogere prijs kunt waarborgen. Om die reden dient een lead eerst even langs te komen, want je koopt ook geen auto zonder dat je hebt ervaren hoe die rijdt.

 

3. Geen gemotiveerd personeel (Leadopvolging past vaak niet bij de achtergrond van personeel)

De mensen die je in dienst hebt zijn waarschijnlijk fantastisch in uitvoeren van hun functie. Vaak hebben ze een degelijke opleiding afgerond, wat betekent dat ze enorme kennis hebben van hetgeen ze moeten uitoefenen in hun functie.

Maar hoe zit het met hun marketing- en saleskwaliteiten? Veelal wordt het personeel óók ingezet voor het opvolgen van de leads, maar zijn ze hier wel voor geschikt? Tijdens hun opleiding komt hier bijna niks van terug en om die reden wordt de opvolging vaak niet goed uitgevoerd. Los daarvan, past het ook niet bij hun als persoon en dient het te gebeuren met veel tegenzin. Je kan het al raden; dat gaat op de lange termijn dus niet goed!

  • Te weinig leads worden omgezet in een afspraak door het gebrek aan kennis en kunde;
  • Het personeel wordt gedemotiveerd door het uitvoeren van taken die ze helemaal niet leuk vinden om te doen.

Benieuwd hoe wij de leadopvolging voor tientallen ondernemingen volledig uit handen nemen? Neem via onderstaand formulier contact met ons op.

Het bericht Het grootste probleem in Leadgeneratie: leadopvolging! verscheen eerst op Novaleads | Online marketing.

]]>
Taalschool website laten maken https://novaleads.nl/taalschool-website-laten-maken/ Wed, 11 Sep 2019 14:50:44 +0000 https://novaleads.nl/?p=49842 Het bericht Taalschool website laten maken verscheen eerst op Novaleads | Online marketing.

]]>

Taalschool website laten maken

Novaleads online marketing blog
Meer informatie ontvangen

Professionele website laten maken? Bij Novaleads kan het!

Ben je werkzaam in de taalbranche? Ben je eigenaar/manager van een taalschoolonderneming? Dan krijg jij van ons een GRATIS website. Je leest het goed: je betaalt niks voor het maken van een gloednieuwe website.

Een goede website is essentieel voor jouw succes als ondernemer. Wij zorgen voor een perfecte website, op maat gemaakt, waar je mee vooruit kan. Onze websites worden mobile-first gebouwd en zijn geschikt voor elk device. Wist je dat het overgrote gedeelte van alle bezoekers via de mobiel binnenkomt? Soms tot wel 85%. Reden genoeg om een mobielvriendelijke website te laten maken.

 

Een website die leads en leden werft

Het doel van een website kan verschillen, maar onze mening is dat een website geld moet opleveren. Dat betekent dat de website conversiegericht wordt opgebouwd. Onze websites zijn eenvoudig te begrijpen voor de gebruiker en men kan via relevante buttons en contactformulieren eenvoudig meer informatie aanvragen. Op deze manier scoor je via je website tientallen leads per maand! Zonder marketingbudget!

 

Wat betaal je voor een nieuwe site?

Normaliter, zit je dan toch al snel op een bedrag van €1.500 excl. btw en excl. andere kosten als hosting, beveiliging en onderhoud. Daarnaast dien je dan ook zelf je teksten aan te leveren of dit uit te besteden, wat ook geld kost. Een nieuwe website, daar zit vaak veel tijd en energie in, evenveel als geld. Bij Novaleads is dit niet het geval!

Bij ons betaal je niks voor het opzetten van een gloednieuwe website. Helemaal gratis. We hanteren geen opzetkosten of iets dergelijks. Het enige wat je wel betaalt? Kosten voor de hosting, beveiliging en het onderhoud. Die kosten heb je altijd, bij wie je ook een website afneemt. Deze kosten zullen in rekening worden gebracht.

 

Hosting, beveiliging en updates

We reserveren een stukje voor jouw site op het internet en zorgen voor mailadressen. Heb je al mailadressen en wil je deze behouden? Dan zetten we deze kosteloos over. Je ontvangt een SSL certificaat, zodat je website altijd veilig is en we zorgen ervoor dat ook achter de schermen alles wordt bijgehouden, zoals het bijhouden en updaten van plugins.

Toe aan een nieuwe website voor jouw taalschoolondernerming?

Het bericht Taalschool website laten maken verscheen eerst op Novaleads | Online marketing.

]]>